Billig adidas
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur


International 1.Air EMS, USPS, DHL, UPS Express Company behandlar din beställning, garanterar vi att ditt paket kommer att skickas till din dörr.

2.Alla internationella försändelser skickas via EMS, USPS, DHL, UPS uttrycka främst inom detaljhandeln, även wholesaling.Please kontakta oss nu, klicka oss kommentarer nu! Det är därför du kan njuta av det enklaste sättet och utmärkt sändningsrabatt erbjudande här av detaljhandeln.

3.All paket skulle sändas i en annan låda, som är märkt som gåvor så att du inte behöver betala skatt.

4. Efter att ha placerat order, Bekräfta din e-postadress för att få din bekräftelse av order.Return och valutapolitik

På grund av det faktum att våra objekt köps på internet inte coul dömas i förväg och är osynliga köpte platsen och vi har utvecklat följande avkastning och valutapolitik för kundservice? Purposes.Obviously, hoppas vi att du kan vara nöjd med din collection.In fall du inte är nöjd med ditt val, vår politik för återvändande och utbyte, skulle vara till hjälp.

återgår till

Utbyten kan returneras inom 7 dagar efter mottagandet, måste alla returnerade varor aldrig använts och hålls i gott condition.All tillbaka förpackningen ska vara insured.As att återvända bra artiklar om återbetalning: alla returnerade artiklar är i allmänhet föremål för en 15% utsättning fee.Purchasers är fortfarande ansvarig för returfrakten charges.for handel

Vi accepterar endast utbyten för nya produkter och aldrig användas med alla tillbehör och packing.Please tillbaka objekten inom 7 dagar på receipt.All returförpackningar måste vara försäkrade, kommer utbytet att skickas inom 5-7 dagar efter returen har mottagits. Köpare är alltid ansvarig för fraktkostnader.

Viktigt meddelande 1.Although vi ge 100% problemfri återvändande, tänker på pengar och tid, vi uppskattar verkligen om du kan göra alla dina frågor och funderingar klara innan du lägger din beställning.

2.Please kontakta vår service till de första kunderna för avsändaradressen.

3.We kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen förlorade under transporten, måste originalkvittot från posten upprätthållas för att kräva ersättning.